Ismerkedj meg a könyvvel!

Az Amerikai Egyesült Államok Dél-nyugati államaiban a világ talán legszínesebb és formavilágában leggazdagabb természeti képződményei találhatók. A föld e távoli szeglete – háborítatlan szépsége ellenére – generációk számára csupán egyetlen szóval kapcsolódott igazán össze – ez volt a Vadnyugat.

Közel két évtized utazásai, ~60 000 mérföld 14 állam útjain. Az emlékek kifogyhatatlan tárháza, rövid vagy épp hosszú történetek valamint több tízezer fotó képez alapot annak a műnek a megjelenéséhez, melyet egy sorozat első köteteként
ez úton ajánlok az Ön, illetőleg a Te figyelmedbe.
VIDEÓ : 352 oldal …. nyomtatásra kész!

Miért gondolom, hogy ez érdekelni fog?

Szeretnél többet tudni a híres Grand Canyonról?

Bemutatom e természetes geológiai múzeumot a déli oldal 3 fő túra útvonalán keresztül.

Szeretnél más geológiai különlegességeket is megismerni?

25 másik Nemzeti Park, Emlékhely, Állami Park, Panoráma utak és sok-sok különlegesség vár Rád!

Első utadra készülsz?

Tisztázzuk a fogalmakat és segítek a felkészülésben.

Nem szívesen ülsz repülőre, de a szíved csak-csak vinne?

E könyv Neked is tartogat meglepetést; ha hagyod, kézen fog és kedvedet keresve mutat utat. Miközben a tudat messze tájakban izgalmat és szépséget kutat, a könyvet tartó kéz ugyan azon karfa támaszán nyugodva hagyja hogy elméd a papírra vetett kalandból majd gazdagodva térjen vissza a saját otthonodba.

Egyszerűen csak szereted a rövid történeteket és különleges helyen készült fotókat?

E táj évmilliók örökségét hordozza, így nem csoda, ha mindenről – és azok összefüggéseiről – történetek formálódnak. Többnyire inkább elmélázó, mint sem bohókás sztorik ezek. Csak bízni tudok azon pillanat eljövetelében, amikor úgy érzed: a vörös homokkő tapintása, sivatag forrósága vagy a Sziklás Hegység borzongató hideg szele Téged is megtalál, majd néhány másodperccel később, ahogy jött, úgy odébb áll.

De vigyázz, mert, ha olvasás közben e könyv képein megelevenedni látod a tájat – elvesztél

Lelked békéje oda – mindaddig, míg a naplemente utolsó sugarai meg nem simogatják az arcodat az Arches, Zion vagy Mesa Verde balzsamos illatú tréljeinek egyikén.

A nap csúcspontja az arany órák időszaka.

Szilánkok

Több tucat rövid történet tesz kísérletet arra, hogy kézen fogva az olvasót megmutassa e ‘más világ’ színes és fekete-fehér oldalát. Ez utóbbiak szépen megférnek egymás mellett – mint billentyűk a zongorán.

Amennyiben ez így szürkének (vagy sablonosnak) tűnne, akkor ültessünk oda valakit egy pár pillanatig, hátha megcsillan valami Nevada kék ege alatt, miközben Ő a ‘Sors szinfóniából’ néhány taktust elő ad.

ARANYOSKÁM

avagy az érem másik oldala.