Capitol Reefs,UTAH

Út a könyvig

Bevezetés

Egy szerzői könyvkiadással foglalkozó BLOGra akadtam minap.

Talán, hogy egy éve kezdtem el keresni, kutatni, hogy miként – és nem utolsó sorban mennyiért lehet egy álomból könyvet varázsolni. Sok az eszkimó és kevés a fóka, így aki erre az útra lép, az kösse fel a nacit, mert azt akár az első kanyarban könnyűszerrel el lehet hagyni! Vannak csapdák … Pontosítok! Van néhány kivétel, ami nem számít csapdának. (Bízom benne, ez ugyanis többnyire csak egy idő után derül ki.)

Meglepő …

Nem Kun Gabi írása, vagy annak az állításai, hanem az, hogy mily szerény számban osztották meg tapasztalataikat azok, akiket a hasznos cikk megszólított. Néhány éve – amikor rádöbbentem, hogy az élet egy felszálló repülőgép gyorsulásával parancsolja múltba a ’most’ adta pillanat képeit – döntöttem úgy, hogy még addig kezdek a képek némelyikének megörökítésébe, amíg azokat módom van nem csupán nézni, de látni is.

Sokat megélt, tapasztalt barátom intelmei rendre megalapozottnak tűntek, miközben megkezdtem a mű átemelését a gépem viszonylagos nyugodt és békés világából abba a közegbe, ahol távoli földek átka naponta emlékeztet: Ember! Léted ezen a planétán csak rövid kísérlet, és a büntetést te magad rovod ki magadra, ha tiltott kapuk kulcsát avatatlan kezekbe helyezed! Ugye ismerős a hely – a mi világunk. Ebben a környezetben van miről írni, mert (csak a példa kedvéért) környezetünk még látható és megtapasztalható csodái sokunk számára elérhetők.                        …        Lehet, hogy csak voltak – de ez egy másik történet.

Egy szóval a 2017. április 29 keltezésű cikk arra indított, hogy teret adjak az élményeknek, és megosszam a tapasztalataimat arról az időszakról, ami a kéziratból immár kézbe vehető, megvásárolható gyönyörűséget teremtett.

Ez a VADNYUGAT   –  A Grand Circle.  … és az ő születésének a története!

Fő és mellékszereplők

Az emberek 

………………………….  nemsokára érkezik …

Könyvet kiadni olyan, mint a kirakós játék …

A kézirat

Hogy készül? Tévedések s hibák

………………………….  nemsokára érkezik …

A tördelés

Ez szinte hip-hopp megvan. Szinte.

………………………….  nemsokára érkezik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük