Könyvbemutató

Az Amerikai Egyesült Államok Dél-nyugati államaiban a világ talán legszínesebb és formavilágában leggazdagabb természeti képződményei találhatók. A föld e távoli szeglete – háborítatlan szépsége ellenére – generációk számára csupán egyetlen szóval kapcsolódott igazán össze – ez volt a Vadnyugat.

Közel két évtized utazásai, ~60 000 mérföld 14 állam útjain. Az emlékek kifogyhatatlan tárháza, rövid vagy épp hosszú történetek valamint több tízezer fotó képez alapot annak a műnek a megjelenéséhez, melyet egy sorozat első köteteként

ez úton ajánlok az Ön, illetőleg a Te figyelmedbe.

VIDEÓ : 352 oldal …. nyomtatásra kész!

Miért gondolom, hogy ez érdekelni fog?

———————

Szeretnél többet tudni a híres Grand Canyonról?

Bemutatom e természetes geológiai múzeumot a déli oldal 3 fő túra útvonalán keresztül.

Szeretnél más geológiai különlegességeket is megismerni?

25 másik Nemzeti Park, Emlékhely, Állami Park, Panoráma utak és sok-sok különlegesség vár Rád!

Első utadra készülsz?

Tisztázzuk a fogalmakat és segítek a felkészülésben.

Nem szívesen ülsz repülőre, de a szíved csak-csak vinne?

E könyv Neked is tartogat meglepetést; ha hagyod, kézen fog és kedvedet keresve mutat utat. Miközben a tudat messze tájakban izgalmat és szépséget kutat, a könyvet tartó kéz ugyan azon karfa támaszán nyugodva hagyja hogy elméd a papírra vetett kalandból majd gazdagodva térjen vissza

a saját otthonodba.

Egyszerűen csak szereted a rövid történeteket és különleges helyen készült fotókat?

E táj évmilliók örökségét hordozza, így nem csoda, ha mindenről – és azok összefüggéseiről – történetek formálódnak. Többnyire inkább elmélázó, mint sem bohókás sztorik ezek. Csak bízni tudok azon pillanat eljövetelében, amikor úgy érzed: a vörös homokkő tapintása, sivatag forrósága vagy a Sziklás Hegység borzongató hideg szele Téged is megtalál, majd néhány másodperccel később, ahogy jött, úgy odébb áll.

De vigyázz, mert, ha olvasás közben e könyv képein megelevenedni látod a tájat – elvesztél

Lelked békéje oda – mindaddig, míg a naplemente utolsó sugarai meg nem simogatják az arcodat az Arches, Zion vagy Mesa Verde balzsamos illatú tréljeinek egyikén.

Szilánkok

Több tucat rövid történet tesz kísérletet arra, hogy kézen fogva az olvasót megmutassa e ‘más világ’ színes és fekete-fehér oldalát. Ez utóbbiak szépen megférnek egymás mellett – mint billentyűk a zongorán.

Amennyiben ez így szürkének (vagy sablonosnak) tűnne, akkor ültessünk oda valakit egy pár pillanatig, hátha megcsillan valami Nevada kék ege alatt, miközben Ő a ‘Sors szinfóniából’ néhány taktust elő ad.

ARANYOSKÁM

avagy az érem másik oldala.